Dietary carbohydrates: role of quality and quantity in chronic disease.

Détails

ID Serval
serval:BIB_898AE3FD5394
Type
Article: article d'un périodique ou d'un magazine.
Collection
Publications
Institution
Titre
Dietary carbohydrates: role of quality and quantity in chronic disease.
Périodique
BMJ
Auteur(s)
Ludwig D.S., Hu F.B., Tappy L., Brand-Miller J.
ISSN
1756-1833 (Electronic)
ISSN-L
0959-8138
Statut éditorial
Publié
Date de publication
13/06/2018
Peer-reviewed
Oui
Volume
361
Pages
k2340
Langue
anglais
Notes
Publication types: Journal Article ; Review
Publication Status: epublish
Mots-clé
Chronic Disease/epidemiology, Dietary Carbohydrates/adverse effects, Food/adverse effects, Glycemic Index, Humans
Pubmed
Web of science
Open Access
Oui
Création de la notice
16/07/2018 16:04
Dernière modification de la notice
21/08/2019 5:35
Données d'usage