Smell and taste on a high: symposium on chemical senses: from genes to perception.

Détails

ID Serval
serval:BIB_3BCC66EB783F
Type
Article: article d'un périodique ou d'un magazine.
Sous-type
Synthèse (review): revue aussi complète que possible des connaissances sur un sujet, rédigée à partir de l'analyse exhaustive des travaux publiés.
Collection
Publications
Institution
Titre
Smell and taste on a high: symposium on chemical senses: from genes to perception.
Périodique
EMBO Reports
Auteur⸱e⸱s
Asahina K., Benton R.
ISSN
1469-221X[print], 1469-221X[linking]
Statut éditorial
Publié
Date de publication
2007
Peer-reviewed
Oui
Volume
8
Numéro
7
Pages
634-638
Langue
anglais
Notes
Publication types: Congresses ; Research Support, N.I.H., Extramural ; Research Support, Non-U.S. Gov't Publication Status: ppublish
Mots-clé
Animals, Chemoreceptor Cells/physiology, Chemotaxis/physiology, Humans, Neural Pathways/physiology, Olfactory Bulb/anatomy & histology, Olfactory Mucosa/physiology, Olfactory Receptor Neurons/anatomy & histology, Perception/physiology, Pheromones/physiology, Pheromones, Human/physiology, Sensory Thresholds, Smell/genetics, Smell/physiology, Taste/genetics, Taste/physiology
Pubmed
Web of science
Open Access
Oui
Création de la notice
18/03/2008 11:36
Dernière modification de la notice
20/08/2019 14:31
Données d'usage