Swiss survey on salt intake: main results

Détails

Ressource 1Télécharger: BIB_16AEF897B618.P001.pdf (587.53 [Ko])
Etat: Public
Version: de l'auteur⸱e
ID Serval
serval:BIB_16AEF897B618
Type
Rapport: document publié par une institution, habituellement élément d'une série.
Collection
Publications
Institution
Titre
Swiss survey on salt intake: main results
Auteur⸱e⸱s
Chappuis Aline, Bochud Murielle, Glatz Nicolas, Vuistiner Philippe, Paccaud Fred, Burnier Michel
Détails de l'institution
Lausanne : Centre Hospitalier Universitaire Vaudois (CHUV), Service de néphrologie et Institut universitaire de médecine sociale et préventive (IUMSP),
Date de publication
2011
Langue
anglais
Nombre de pages
32
Résumé
[Contents] 1. Executive summary. 2. Introduction. 3. Methods. 4. Main results. 4.1. Participants. 4.2. Estimation of dietary salt intake using 24-hour urine collection. 4.3. Blood pressure and hypertension. 4.4. Anthropometric data (Body weight, height and body mass index BMI; prevalence of overweight and obesity; waist circumference;...). 4.5. Knowledge and behaviors towards salt. 5. Discussion.
Mots-clé
Sodium Chloride, Dietary/administration & dosage , Sodium Chloride, Dietary/adverse effects , Hypertension/prevention & control , Cardiovascular Diseases/prevention & control , Switzerland
Création de la notice
27/02/2012 10:24
Dernière modification de la notice
20/08/2019 13:46
Données d'usage