La viande et la santé publique [Meat and public health].

Details

Ressource 1Download: BIB_38DDD43A744D.P001.pdf (4875.34 [Ko])
State: Public
Version: Final published version
Serval ID
serval:BIB_38DDD43A744D
Type
Article: article from journal or magazin.
Publication sub-type
Editorial
Collection
Publications
Institution
Title
La viande et la santé publique [Meat and public health].
Journal
Revue Médicale Suisse
Author(s)
Paccaud F.
ISSN
1660-9379 (Print)
ISSN-L
1660-9379
Publication state
Published
Issued date
2015
Volume
11
Number
493
Pages
2089
Language
french
Notes
Publication types: Journal Article
Publication Status: ppublish
Abstract
La presse a donné un large écho à une récente publication émanant du Centre international de recherche sur le cancer, une agence spécialisée de l'Organisation mondiale de la santé. Cette publication présente la reclassification de certains aliments carnés comme agents cancérigènes. Comme institution universitaire de santé publique, l'IUMSP souhaite apporter des précisions
Keywords
Carcinogens/analysis, Humans, Meat/adverse effects, Public Health
Pubmed
Create date
13/11/2015 16:57
Last modification date
20/08/2019 13:28
Usage data