Olfactometric Determination of the Most Potent Odor-Active Compounds in Salmon Muscle (Salmo salar) Smoked by Using Four Smoke Generation Techniques

Détails

ID Serval
serval:BIB_D9DF4C0B1B22
Type
Article: article d'un périodique ou d'un magazine.
Collection
Publications
Titre
Olfactometric Determination of the Most Potent Odor-Active Compounds in Salmon Muscle (Salmo salar) Smoked by Using Four Smoke Generation Techniques
Périodique
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Auteur⸱e⸱s
Varlet Vincent, Serot Thierry, Cardinal Mireille, Knockaert Camille, Prost Carole
ISSN
0021-8561
1520-5118
Statut éditorial
Publié
Date de publication
05/2007
Volume
55
Numéro
11
Pages
4518-4525
Langue
anglais
Mots-clé
General Chemistry, General Agricultural and Biological Sciences
Pubmed
Web of science
Création de la notice
08/10/2019 9:57
Dernière modification de la notice
09/10/2019 5:26
Données d'usage