Reply to comment on: Glatz et al. Associations of sodium, potassium and protein intake with blood pressure and hypertension in Switzerland.

Détails

Ressource 1Télécharger: article.pdf (377.04 [Ko])
Etat: Public
Version: Final published version
Licence: CC BY-NC-SA 4.0
ID Serval
serval:BIB_ADD8F18431E9
Type
Article: article d'un périodique ou d'un magazine.
Sous-type
Lettre (letter): communication adressée à l'éditeur.
Collection
Publications
Institution
Titre
Reply to comment on: Glatz et al. Associations of sodium, potassium and protein intake with blood pressure and hypertension in Switzerland.
Périodique
Swiss medical weekly
Auteur⸱e⸱s
Burnier M.
ISSN
1424-3997 (Electronic)
ISSN-L
0036-7672
Statut éditorial
Publié
Date de publication
07/06/2021
Peer-reviewed
Oui
Volume
151
Pages
w20182
Langue
anglais
Notes
Publication types: Journal Article
Publication Status: epublish
Pubmed
Web of science
Open Access
Oui
Création de la notice
12/07/2021 8:48
Dernière modification de la notice
25/07/2023 7:14
Données d'usage