Determination of PAH profiles by GC–MS/MS in salmon processed by four cold-smoking techniques

Détails

ID Serval
serval:BIB_95DEC75C6733
Type
Article: article d'un périodique ou d'un magazine.
Collection
Publications
Titre
Determination of PAH profiles by GC–MS/MS in salmon processed by four cold-smoking techniques
Périodique
Food Additives and Contaminants
Auteur⸱e⸱s
Varlet Vincent, Serot Thierry, Monteau Fabrice, Le Bizec Bruno, Prost Carole
ISSN
0265-203X
Statut éditorial
Publié
Date de publication
07/2007
Volume
24
Numéro
7
Pages
744-757
Langue
anglais
Mots-clé
Toxicology, Food Science, Public Health, Environmental and Occupational Health, General Chemistry, Health, Toxicology and Mutagenesis, Chemistry (miscellaneous)
Pubmed
Web of science
Création de la notice
08/10/2019 10:56
Dernière modification de la notice
09/10/2019 6:26
Données d'usage