Human gustation: when the brain has taste.

Détails

Ressource 1Télécharger: 25942555_AM.pdf (2356.33 [Ko])
Etat: Public
Version: Author's accepted manuscript
Licence: Non spécifiée
ID Serval
serval:BIB_65609F9FD73D
Type
Article: article d'un périodique ou d'un magazine.
Sous-type
Editorial
Collection
Publications
Institution
Titre
Human gustation: when the brain has taste.
Périodique
Current biology
Auteur⸱e⸱s
Toepel U., Murray M.M.
ISSN
1879-0445 (Electronic)
ISSN-L
0960-9822
Statut éditorial
Publié
Date de publication
04/05/2015
Peer-reviewed
Oui
Volume
25
Numéro
9
Pages
R381-3
Langue
anglais
Notes
Publication types: Journal Article ; Comment
Publication Status: ppublish
Résumé
What we put into our mouths can nourish or kill us. A new study uses state-of-the-art electroencephalogram decoding to detail how we and our brains know what we taste.
Mots-clé
Animals, Cerebral Cortex/physiology, Chemoreceptor Cells/physiology, Neurons/physiology, Taste/physiology, Taste Perception/physiology
Pubmed
Web of science
Open Access
Oui
Création de la notice
31/05/2015 8:32
Dernière modification de la notice
21/09/2024 6:09
Données d'usage