Characterization of the Most Odor-Active Volatiles of Orange Wine Made from a Turkish cv. Kozan ( Citrus sinensis L. Osbeck)

Détails

ID Serval
serval:BIB_120DE553F7ED
Type
Article: article d'un périodique ou d'un magazine.
Collection
Publications
Titre
Characterization of the Most Odor-Active Volatiles of Orange Wine Made from a Turkish cv. Kozan ( Citrus sinensis L. Osbeck)
Périodique
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Auteur⸱e⸱s
Selli Serkan, Canbas Ahmet, Varlet Vincent, Kelebek Hasim, Prost Carole, Serot Thierry
ISSN
0021-8561
1520-5118
Statut éditorial
Publié
Date de publication
01/2008
Volume
56
Numéro
1
Pages
227-234
Langue
anglais
Mots-clé
General Chemistry, General Agricultural and Biological Sciences
Pubmed
Web of science
Création de la notice
08/10/2019 10:47
Dernière modification de la notice
09/10/2019 6:26
Données d'usage